Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
automechanika

TA ΝΕΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ CYCLON ΣTHN AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2016

Η εταιρεία, συμμετείχε για 6η συνεχή  φορά στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την αγορά του αυτοκινήτου ,την AUTOMECHANIKA 2014, η οποία διεξήχθη στην Φρανκφούρτη από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια έκταση 300.000 τ.μ. στον γνωστό χώρο της Messe Frankfurt. Σε αυτή όμως την έκθεση η εταιρεία συμμετείχε και παρουσίασε στην Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά τα νέα λιπαντικά CYCLON μέσα από ένα καλαίσθητο περίπτερο. Γενικά η έκθεση αυτή χαρακτηρίζεται τόσο από την τεράστια σε αριθμό και εύρος δραστηριοτήτων συμμετοχή εκθετών, περισσότεροι από 4.500 από 75 χώρες, όσο και από την μεγάλη επισκεψιμότητα επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας από την Ευρώπη και όλον τον κόσμο.

Την φετινή έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 130.000 επισκέπτες ενώ συμμετείχαν από κατασκευαστές μηχανών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων, μέχρι εταιρείες λιπαντικών και εταιρειών εξοπλισμών πρατηρίων καυσίμων κλπ.

Η έκθεση σημείωσε όπως πάντα μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή της LPC με τα νέα λιπαντικά CYCLON σε αυτή, ήταν κάτι περισσότερο από απόλυτα ικανοποιητική.